Ар кандай онлайн казино оюндарында же спорттук мелдештерде өз бактыңызды сынап көрүңүз - Кыргызстандагы Mostbet букмекердик кеңсеси. Окуялардын ар түрдүү линиясы, жогорку коэффициенттер, ар кандай бонустар жана промо-акциялар, ошондой эле бекер коюмдар жана бекер айлануулар сизди биз менен узак убакытка калууга мажбурлайт. Биздин сайттан сиз биздин мобилдик тиркемени жүктөп алып, оюндан ого бетер позитивдүү эмоцияларды ала аласыз!

Відкриття піцерії

18.03.2018

Виходячи з виду діяльності, якою ми займаємося, ми часто спілкуємося з власниками бізнесу, що діє або з початківцями бізнесменами. Ми чули десятки історій починання і вирішили поділиться цими історіями, більш точніше було б їх назвати покроковий план відкриття точок громадського харчування.

І так, на самому початку розповімо про відкриття піцерії.

Рідко можна зустріти людину який не пробував піцу, а ще рідше можна зустріти людину яка б сказала - я не люблю піцу. Піца це хлібна коржик з соусами, сиром, грибами і м'ясом або ковбасою. Батьківщиною піци вважають Італію, але популярний цей продукт в усьому світі і Україна цього не виняток. І чому ж піца так популярна? І з кожним днем ​​з'являється все більше і більше піцерій? Все просто - тому що, піца це смачний, ситий і недорогий перекус, а піцерія це місце куди можна піти великою компанією або відмінно провести час удвох.

І так повернемося до відкриття піцерії. На самому початку потрібно визначиться з бюджетом саме з бюджетом, тому що від бюджету буде залежати формат закладу. Це може бути проста доставка піци, кіоск з піцою, фуд-корт в торговому центрі, піца-бар або італійський ресторан з великим меню на додаток до піци.

Відразу скажемо, що на самому початку будь-якого бізнесу, відкриття піцерії тому не виключення, необхідно його зареєструвати згідно з усіма вимогами Українського Законодавства, обов'язково зареєструвати всіх найманих працівників і тільки після цього запускати бізнес.

У кожного формату закладу є свої індивідуальні особливості.

Доставка піци, без локації для відвідувачів це найдешевший варіант старту. Комплект обладнання та інвентарю тут невеликий, не потрібно орендувати приміщення з великою площею, та й місце тут не має великого значення. Не потрібно багато найманих працівників, можна заощадити на інтер'єрі. При правильному складанні меню і правильному маркетинговому плані це дуже навіть непоганий варіант для початку бізнесу з невеликими вкладеннями і щодо швидкою окупністю проекту. І так нам необхідно: реєстрація бізнесу і найманих працівників відповідно до ЗУ, пошук і оренда приміщення, придбання обладнання (піч для піци, тістоміс, прес для піци, слайсер, холодильний стіл, інвентар для піцерії), пошук постачальників продуктів для приготування, постійна реклама. Час окупності при правильному маркетинговому плані і правильному меню від 18 до 24 місяців.

Кіоск з піцою, цей варіант, з одного боку може здатися дешевше першого, але немає тому тут дуже важливо мати прохідне місце, природно з більш високою орендною платою. Місця оренди можуть бути поблизу ринків, вокзалів або ВНЗ. Комплект обладнання та інвентарю тут такий же як і у першого варіанта, кіоск повинен бути просторим і знаходиться він повинен в прохідному місці, тобто місце тут має ключове значення. Досить двох-трьох найманих працівників. При правильному складанні меню і фінансової доступності готової піци для більшості це дуже навіть непоганий варіант для початку бізнесу з невеликими вкладеннями і щодо швидкою окупністю. І так нам необхідно: реєстрація бізнесу і найманих працівників відповідно до ЗУ, пошук і оренда кіоску в прохідному місці, придбання обладнання зазначеного в першому варіанті, пошук постачальників продуктів для приготування. Час окупності при правильному місці оренди і правильному меню від 18 до 24 місяців.

Фуд-корт в торговому центрі, цей варіант більш витратний перших двох тому орендна плата в торгових центрах дорога, але це готовий рецепт прибуткового бізнесу тому що, відвідувачів в торгових центрах завжди багато. Місце для фуд-корти вибирати не потрібно, необхідно визначиться з популярним торгово-розважальним центром. Комплект обладнання та інвентарю тут такий же як і у першого і другого варіантів, місце повинно бути просторим. Достатньо трьох-чотирьох найманих працівників. При правильному складанні меню і постійної рекламі всередині торгового центру це дуже навіть непоганий варіант для початку бізнесу і щодо швидкою окупністю. І так нам необхідно: реєстрація бізнесу і найманих працівників відповідно до ЗУ, пошук популярного торгового центру і оренда там місця, придбання обладнання зазначеного в першому і другому варіанті, пошук постачальників продуктів для приготування. Час окупності при правильному місці оренди і правильному меню від 18 до 24 місяців.

Піца-бар, цей варіант більш витратний перших трьох тому необхідно підібрати просторе приміщення з високою прохідністю. Комплект обладнання та інвентарю тут значно більше тому меню необхідно буде розширювати плюс потрібна буде меблі і барна стійка. І так з обладнання нам потрібно: піч для піци, тістоміс, прес для піци, слайсер, холодильний стіл, інвентар для піцерії, посуд і столові прилади, кавоварка, фритюрниці, слайсер і, можливо, деякий додаткове обладнання в залежності від вашого меню. Приміщення повинно бути просторим і складатися з трьох-чотирьох кімнат і просторого залу. Штат тут повинен 

бути на десять-п'ятнадцять найманих працівників. При правильному складанні меню, постійної рекламі і правильно обраному місці це солідний варіант для переходу бізнесу на новий рівень або старту з великими інвестиціями. І так нам необхідно: реєстрація бізнесу і найманих працівників відповідно до ЗУ, пошук приміщення, придбання обладнання, пошук постачальників продуктів для приготування. Час окупності може доходити до 60 місяців, а при декількох точках плюс продаж франшизи час окупності може скоротитися вдвічі.

Італійський ресторан авторської кухні, цей варіант найбільш витратний серед усіх тому необхідно підібрати дуже просторе приміщення з високою прохідністю і зробити там ексклюзивний і дорогий ремонт, щоб створити автентичну атмосферу-адже люди ходять до ресторану не тільки повечеряти. Комплект обладнання та інвентарю тут великий тому меню не повинно бути маленьким, а піца буде не основною стравою плюс потрібно буде багато авторських меблів і брендованого інвентарю. І так з обладнання нам потрібно буде то, що вказано при відкритті піца-бару плюс грилі для барбекю, грилі саламандер, пастоваркі, марміти і Чафіндіш, пароконвектомат, термопроцессори sous vide, посудомийні машини, соковижималки, льодогенератори, холодильники для вина і барний інвентар, можливо, деякий додаткове обладнання в залежності від вашого меню. Приміщення повинно бути просторим і складатися з п'яти-семи кімнат, просторих банкетних залів та кількох міні-залів для затишного проведення часу відвідувачів. Штат тут повинен бути на двадцять-сорок найманих працівників. При правильному складанні меню, постійної рекламі і правильно обраному місці це дуже солідний варіант для переходу бізнесу на новий рівень або старту з дуже великими інвестиціями. І так нам необхідно: реєстрація бізнесу і найманих працівників відповідно до ЗУ, пошук приміщення, придбання обладнання, пошук постачальників продуктів для приготування. Час окупності може доходити до 84 місяців, а в деяких випадках ресторанний бізнес окупається значно довше враховуючи кілька ребрендінгів.

Відкриття піцерії необхідно постійно підтримувати грамотно-побудованої маркетинговою політикою, навіть коли бізнес окупиться і буде приносити великі дивіденди

Сподобалося? Поділіться з друзями!

Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
Пов'язані  пропозиції
Піч для піци електрична дворівнева
Піч для піци електрична дворівнева Basic 44
42 812 грн
Піч для піци електрична
Піч для піци електрична BRP-4x25P
15 620 грн
Піч для піци електрична дворівнева
Піч для піци електрична дворівнева ES 4+4
55 352 грн
Тістоміс-фаршемішалка 2.5 кг
Тістоміс-фаршемішалка 2.5 кг SM2
7 612 грн
Тістоміс
Тістоміс TMP53
71 280 грн